Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Показния растрел вчера в София е извършен от професионалисти,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Показния растрел вчера в София е извършен от професионалисти,
Коментари Харесай

Проф. Калин Гайдаров: Показният разстрел е професионално извършен, това са хора с друга психика

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Показния растрел през вчерашния ден в София е осъществен от експерти, сподели за БТВ криминалистът проф. Калин Гайдаров. Мъж на към 40-години, за който се знае, че е отивал на фитнес, е бил убит през вчерашния ден сутринта в региона на стадион " Герена " в София. Малко след покушението в региона е бил открит опожарен автомобил. 

" Всичко е добре проведено и професионално осъществено - част от живота на проведената престъпност в България ", продължи Гайдаров. 

" Със сигурност е проучван методът на живот на жертвата. Почти безлюдно е мястото, причинителите са експерти очевидно. Със сигурност това е почистване на сметки вътре в това пространство. Каква е повода, е въпрос на случайности и тактичност. Действано е уверено, явно индивидът е бил подготвен да извърши това закононарушение със съответната подготовка, начинът е бил характерен за самия него - безскрупулно остро и жестоко, такава е задачата. Така се работи в тези среди. Не може да чакаме съмнение или страдание. Нещата са добре готови. Самият причинител е човек, който е експерт в тази област. Тях не ги интересува, че минават деца, те са състредоточени към задачата, която имат, нравствени задръжки там не работят. Тези хора въприемат света през други правила и филтри, имат друго устройство на душeвността. Целта им е да запазят своята анонимност. 

Убитият е избрал този метод на живот и го е следвал. Има такива хора, за какво те избират да правят закононарушения, това е сериозен и бездънен въпрос. За това избираме елементи от неговата биография. Съществува престъпна дествителност, тя няма по какъв начин да изчезне. Разчистване на сметки е, каква е повода не мога да кажа. 

Стреляно е отблизо разстояние, причакал го е на ъгъла. Убитият е с 4 присъди. " - сподели още криминалистът.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР